TÜM SERVİS İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Viessman Kombi Servisi - 0216 386 47 39

 Viessman Kombi Servisi - 0216 386 47 39

 

  Güvenlik Ve Konfor İçin Viessmann Kombi Servisi - 0216 386 47 39

 

 Viessman Kombi Servisi - 0216 386 47 39 - Kombi Servisi -  Ümraniye Viessmann Kombi Servisi - Maltepe Viessmann Kombi Servisi - Kartal Viessmann Kombi Servisi - Pendik Viessmann Kombi Servisi -  Kurtköy Viessmann Kombi Servisi - Tuzla Viessmann Kombi Servisi -  Kadıköy Viessmann Kombi Servisi - Feneryolu Viessmann Kombi Servisi - Acıbagdem Viessmann Kombi Servisi - Göstepe Kombi Servisi - Erenköy Viessmann Kombi Servisi - Suadiye Viessmann Kombi Servisi - Viessmann Kombi Servisi - Ümraniye Viessmann Kombi Servisi - Çekmeköy Viessmann Kombi Servisi - 

 Viessmann kombi servisi müşterilerinin konfor ve huzurunu düşünerek faaliyet gösteren bir kombi servisidir. Özellikle kurum içi eğitime büyük önem vererek yetiştirmiş olduğu uzman personel ile müşterilerin kombi sorunlarına kesin çözüm üretmek için faaliyet göstermektedir. Konusunda uzman ve eğitimli Viessmann kombi servisi personeli kombi konusunda tüm bakım, onarım ve tadilat işlemlerinde uzmanlaşmıştır. Müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması planlanmaktadır. Personel eğitimleri çağın gereklerine teknolojik vasıtalar aracılığıyla yapılmaktadır. Kombi kullanıcıları kombilerinin her türlü sorunlarında, bakım ve onarımlarında Viessmann kombi servisini arayabilmektedirler. Viessmann kombi servisinin en önemli özelliği kombi kullanılan parçaların % 100 orijinal olmasını sağlamasıdır. Kombilerin bakım ve onarımlarında parçalarında eğer ki yan sanayi ürünlerine denk gelinirse bu konu müşteri ile paylaşılır ve orijinal parçalar ile değiştirilir. Çünkü kombi konusu asla şakaya gelmez ve kullanılacak malzemelerin orijinal olması oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle kombi kullanıcıları kombileri için Viessmann kombi servisi ile irtibata geçilmesi durumunda uzman bir bakım onarım hizmeti almaktadırlar. 7/24 çalışan kombi servis hizmeti ile aradıklarında randevu bırakmaları durumunda en kısa sürede kendilerine dönüş yapılarak kombileri konusunda uzman destek alabilirler.

 Viessmann kombi servisi kendi üretimleri olan kombilerde yüzde yüz orijinal malzeme kullanıldığından cihazın kurulum ve çalışma şeklini ve sistemini çok iyi bilmektedirler. Bu nedenle konfor ve güven konusu Viessmann için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Viessmann kombi servisinin müşterinin talebi doğrultusunda bakım ve onarım için ya da tadilat için gelindiğinde kombi hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Öncelikle müşteriler kullanmış oldukları kombilerin çalışma sistemi hakkında bilgilendirilmektedir. Ayrıca kombilerin kullanım kitapçıklarında yer alan simge ve kavramlar hakkında detaylı bilgiler verilmektedir. Bu sayede müşteriler kullanmış oldukları cihazlar ile ilgili bilgi sahibi olmaktadırlar.

 Viessmann kombi servisinin müşterilerinin talepleri doğrultusunda kombilere yapılacak olan bakım ve onarım faaliyetleri ile kombilerin normal çalışma aksanları, su debisi faaliyeti, su geçiş bölgelerindeki tıkanıklığa neden olan pisliklerin temizlenmesi, elektrik aksanlarının bakımları, baca çekiş gücünün tespiti ve baca içerisindeki unsurların temizlenmesi, kombinin dış aksanları ile ilgili tertibatları düzenli olarak kontrol edilir ve olası sıkıntılar yerinde çözülmektedir.

 Viessmann kombi servisi kombilerin garanti süreleri içerisinde yetkili olmayan servisler tarafından yapılan herhangi bir bakım ve onarım durumunu garanti kapsamı içinde saymamaktadır. Bu nedenle müşteriler garanti kapsamı içinde kombileri ile ilgili olan sorunlarını Viessmann kombi servisi ile irtibata geçerek çözüm yolları aramalıdır. Bu durum müşterilerin hem konfor ve huzuru için hem de maddi olanakları için oldukça önemlidir. Ayrıca Viessmann kombi servisi müşterilerine garanti sürelerini uzatma imkanı tanımaktadır. Garanti imkanlarının uzatılması ile birlikte kombi cihazlarının ömürleri uzayabilmektedir. Garanti şartları içerisinde garanti süresi dahilinde yetkili olmayan servislerce kombinin her türlü bakımı, onarımı ve tadilatının yapılmaması gerektiği vurgulanır. Viessmann kombi servisi müşterilerine 1, 2 ve 4 yıllık bir garanti şartları sunmaktadır. Bu garanti şartları müşterilerin tercihlerine göre belirlenmektedir. Garanti süresi tercihi hangisi olursa olsun garantisi süresi kadar yıl boyunca bakım onarım ve tadilat işlemleri ücretsiz olarak yerine getirilmektedir.

   Viessmann kombi servisi bir çok bölgede aktif olarak görev yapmaktadır. Tüm kombilerin bakım, onarım ve tadilat işlemlerinden uzman ekip ve kadrosu ile hizmet verilmektedir. Kombilerdeki en önemli özellik kombilerin güvenli bir şekilde kullanılmasıdır. Onun için kombilerin bakım onarım ve tadilat işlerinde güvenli ellere teslim edilmesi zaruri bir durum olmaktadır.

 Viessman Kombi Servisi - 0216 386 47 39

 

 

 Kombi Arızalarınız İçin Doğru Servisin Önemi

 

Evlerde ve iş yerlerinde sürekli olarak kullanılan kombiler, zamanla çeşitli nedenlerden dolayı arızalar çıkarabilir. Bu arızalar bazen kullanıcılardan kaynaklanırken, bazen ise kombilerin kendilerinden kaynaklanabilir. Bu durumda mutlaka konusunda uzman olan teknik servislerden destek alınmalı ve kombilerin onarılmasını sağlatmalıdır. Aksi halde kombiler uzun süre kullanılamaz duruma gelir ve ileride daha ciddi sorunlara neden olabilir. Aynı zamanda deneyim sahibi olmayan firmaların yaptığı işlemler sonucunda da kombiler daha yüksek servis ücretlerinin ödenmesine neden olabilir.

 Kombi arızalarının tamamı ve bakım işlemlerinin yapılması için Viessman Kombi Servisi firması gibi sektörün lider isimlerinden bir tanesine başvurarak kısa sürede kombinizin eski haline dönmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

Kombi Bakımına Dikkat!!!

 

 Kombi bakımları kombi kullanıcılarının her zaman için dikkat etmesi gereken konulardan birisidir. Çünkü bakımlar sayesinde hem kombilerdeki muhtemel arızalar çok önceden belirlenir ve gereken önlemler alınır, hem de kombilerin çıkaracağı ciddi masrafların önüne geçilmiş olur. Bu yüzden tüm kombilerin belirli aralıklarla bakıma girmesi ve özenli bir şekilde kontrolden geçmesi gerekir. Ancak kombi bakımlarının da kesinlikle Viessman Kombi Servisi gibi deneyimli firmalar tarafından yapılması gerekir.

 Sizlerde kombinizin bakımlarını yaptırmak için deneyimli bir firmaya ihtiyaç duyarsanız zaman kaybetmeden konusunda uzman olan teknik servis firması ile iletişime geçebilirsiniz. Deneyimli servis elemanları istediğiniz gün ve saatte belirttiğiniz adresinize gelerek kombinizin bakım işlemlerini gerçekleştirmektedir.

 

 

Kombi Teknik Servisi Nasıl Seçilir?

 

Birçok kişiyi yakından ilgilendiren konulardan birisi de kombi teknik servis konusundaki seçimlerin nasıl olması gerektiği ile ilgilidir. Çünkü kombilerde yaşanan tüm sorunlarda hizmet alınan teknik servisler, hem kullanıcılar, hem de kombilerin ömrü için oldukça önemlidir. Bu yüzden kombi servisine karar vermeden önce ayrıntılı bir şekilde araştırma yapmak ve sonrasında doğru kararlar vermek gerekir.

 Bu konuda dikkat edilecek ilk günü teknik servisin ne kadar süredir bu sektörde hizmet verdiğidir. Eğer Viessman Kombi Servisi gibi sektörde uzun yıllardan bu yana hizmet veren bir teknik servisten destek alıyorsanız içinizi rahat tutabilirsiniz. Ancak kombilerle ilgili olarak deneyim sahibi olmayan firmaları tercih ediyorsanız kombilerinizde yaşanacak ciddi arızaları göze almanız gerekir.

 

 

HABERLER

image description

Ümraniye Arçelik Beyaz Eşya Servisi - 0216 386 47 39

. Ümraniye Arçelik Servisi Aynı gün içerisinde tüm

DEVAMI
image description

Kombi arıza kodları - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları Ariston Kombi 101 hata

DEVAMI
image description

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39 Kombi bakım,

DEVAMI
image description

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85 Kadıköy ve

DEVAMI
image description

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Evimiz aynı

DEVAMI
image description

Buderus Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Kombinizi Güvenli Ellerde Bırakın - 0216 386 47 39 Doğal

DEVAMI
image description

Baymak Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Profesyonel bakım ve onarım Kombi servisi - 0216 386 47

DEVAMI
image description

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Kombi kazan,

DEVAMI
icon

ÖNERİ VE ŞİKAYET

Sunduğumuz Hizmetlerle ilgili öneri veya şikayetlerinizi 0216 386 47 39 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya İletişim Formu'na yazarak  bize iletebilirsiniz.

icon

ADRES MERKEZ

Erenköy Mah. Telli Kavak Sok. Beyaz Saray Apt. No:10 Dükkan 5 Kadıköy / İSTANBUL

icon

EĞİTİMLİ TEKNİK KADRO

Servis ekibimizde bulunan tüm personelimiz, firmamız tarafından belirli dönemlerde eğitime tabi tutularak, güvenlik ve kalite standartlarını güncel bir şekilde takip eder.

icon

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Verdiğimiz hizmet kalitesinin en önemli ayağını müşteri memuniyeti oluşturmaktadır. Personelimiz bu bilinçle hizmet sunmaktadır.

 Beyaz eşya, Klima, Kombi tamir, bakım ve montaj servisi - 0216 386 47 39

WhatsApp Destek
Call Now Button Tıklayın Bizi Arayın