TÜM SERVİS İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Endüstriyel Mutfak Servisi - 0216 386 47 39

endüstriyel mutfak ile ilgili görsel sonucu

 

Endüstriyel Mutfak Servisi - 0216 386 47 39

Firmamız Endüstriyel Mutfak servisi olarak istanbul ili tüm ilçelerinde her  marka Endüstriyel ankastre, vestel beyaz eşya,vestel buzdolabı, Endüstriyel Çamaşır Makinası makinası, fırın,vestel klima,vestel kombi, kurutma makinası, davlumbaz ve ocak ürünleri üzerine satış sonrasında oluşabilecek teknik arıza, bakım gibi ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetler için yerinde servis hizmeti vermektedir. Endüstriyel Mutfak ürünleri üzerine tam donanımlı servisi ekibimiz siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile sağlamakta ve yaptığı işi faturalandırarak size 1 yıl garanti vermektedir.
Gelişmiş teknik servis araçlarımız ile servis ekiplerimiz arızalı ve bakımı yapılması gereken cihazlarınıza yerinde servis imkanı vermektedir.
 
Gezici vestel servis araçlarımız ile istanbul avrupa ve anadolu yakasındaki tüm semtlere hizmet veren firmamız sizlere en hızlı servis hizmetini sunmaktadır. Gelişmiş müşteri takip sistemimiz sayesinde cihazlarınıza daha önce yapmış olduğumuz tüm müdahaleler bilgisayar ortamda kayıt altına alınmaktadır. Müşteri takip sistemimiz sayesinde cihazınızın daha önce değişen parçaları ve yapılan işlemlerini takip edebilmekteyiz. Bu sayede size daha iyi hizmet verebilmekteyiz.
Siz değerli müşterilerimizin satın almış olduğu garantisi bitmiş vestel marka cihazlarınızda oluşabilecek tüm arıza ve bakımlar için acil servis hizmeti vermekteyiz.
 
 2010 yılında Endüstriyel Mutfak hizmeti vermeye başlayan Firmamız, 2015 yılında yeni uzman kadrosu ve endüstriyel servis ekipmanları ile endüstriyel mutfak ekipmanları ve İstanbul genelinde endüstriyel amaçlı kullanılan empero, ınoksan, Fagor, Winterhalter markalı endüstriyel mutfak ekipmanları ile endüstriyel mutfak ekipmanları sunmaktadır. Telefon görüşmesi kadar yakın olduğumuzu bilmeni istiyoruz. Endüstriyel Mutfak hizmeti, Gözde teknik, uzman kadrosu, deneyimli hizmeti ve Endüstriyel Mutfak hizmetinin teknolojik avantajlarını otellere, restoranlara, hastanelere, catering firmalarına, askeri tesislere kullanan organizasyon yapısı ile sektörde müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.
 
 Bar Blenderları Bar Blenderları Bar Mikserleri Bar Mikserleri Meyve Sıkma Makineleri Meyve Sıkma Makineleri Portakal Sıkma Makineleri Portakal Sıkma Makineleri Meyve Sıkma Aletleri Meyve Sıkma Aletleri Buz Kovaları ve Buz Kürekleri Buz Kovaları ve Buz Kürekleri Kokteyl Karıştırıcılar Kokteyl Karıştırıcılar İçki Kovaları
 
Endüstriyel Mutfak Servisi : 444 80 32
Endüstriyel Mutfak Servisi Mobil   : 0532 691 56 40
 
Endüstriyel Mutfak Servisi - 0216 386 47 39
Firmamız Endüstriyel Mutfak servisi olarak istanbul ili tüm ilçelerinde her marka Endüstriyel ankastre, vestel beyaz eşya,vestel buzdolabı, Endüstriyel Çamaşır Makinası makinası, fırın,vestel klima,vestel kombi, kurutma makinası, davlumbaz ve ocak ürünleri üzerine satış sonrasında oluşabilecek teknik arıza, bakım gibi ihtiyaçlarınıza yönelik hizmetler için yerinde servis hizmeti vermektedir. Endüstriyel Mutfak ürünleri üzerine tam donanımlı servisi ekibimiz siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile sağlamakta ve yaptığı işi faturalandırarak size 1 yıl garanti vermektedir.
 
Gelişmiş teknik servis araçlarımız ile servis ekiplerimiz arızalı ve bakımı yapılması gereken cihazlarınıza yerinde servis imkanı vermektedir. Gezici vestel servis araçlarımız ile istanbul avrupa ve anadolu yakasındaki tüm semtlere hizmet veren firmamız sizlere en hızlı servis hizmetini sunmaktadır. Gelişmiş müşteri takip sistemimiz sayesinde cihazlarınıza daha önce yapmış olduğumuz tüm müdahaleler bilgisayar ortamda kayıt altına alınmaktadır.
 
Müşteri takip sistemimiz sayesinde cihazınızın daha önce değişen parçaları ve yapılan işlemlerini takip edebilmekteyiz. Bu sayede size daha iyi hizmet verebilmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin satın almış olduğu garantisi bitmiş vestel marka cihazlarınızda oluşabilecek tüm arıza ve bakımlar için acil servis hizmeti vermekteyiz. 2010 yılında Endüstriyel Mutfak hizmeti vermeye başlayan Firmamız, 2015 yılında yeni uzman kadrosu ve endüstriyel servis ekipmanları ile endüstriyel mutfak ekipmanları ve İstanbul genelinde endüstriyel amaçlı kullanılan empero, ınoksan, Fagor, Winterhalter markalı endüstriyel mutfak ekipmanları ile endüstriyel mutfak ekipmanları sunmaktadır.
 
Telefon görüşmesi kadar yakın olduğumuzu bilmeni istiyoruz. Endüstriyel Mutfak hizmeti, Gözde teknik, uzman kadrosu, deneyimli hizmeti ve Endüstriyel Mutfak hizmetinin teknolojik avantajlarını otellere, restoranlara, hastanelere, catering firmalarına, askeri tesislere kullanan organizasyon yapısı ile sektörde müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.
 
Endüstriyel Mutfak Servisi : 444 80 32
Endüstriyel Mutfak Servisi Mobil : 0532 691 56 40
 
 
İndustrial mutfak hizmeti- 0216 386 47 39
Firmamız tüm marka endüstriyel çapalar, vestel beyaz eşya,Vestel buzdolabı, endüstriyel çamaşır makinesi, fırın, vestel klima, Vestel kombi, kurutma makinesi, davlumbaz ve Ocak ürünleri için teknik arıza ve satış sonrası bakım gibi ihtiyaçlarınıza yönelik yerinde hizmet vermektedir. Endüstriyel Mutfak ürünleri konusunda tam donanımlı servis ekibimiz, siz değerli müşterilerimize en iyi fiyatlarla en kaliteli hizmeti sunmakta ve yapılan işi faturalayarak size 1 yıl garanti vermektedir.
 
Gelişmiş teknik servis araçlarımızla, servis ekiplerimiz arıza ve bakımı gereken cihazlara yerinde hizmet vermektedir. Firmamız Mobil servis araçlarımız ve İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm ilçelerimiz ile sizlere en hızlı hizmeti vermektedir. Gelişmiş müşteri izleme sistemimiz sayesinde cihazlarınıza yaptığımız tüm müdahaleler bir bilgisayar ortamında kaydedilir.
 
Müşteri takip sistemimiz sayesinde, cihazınızın değişen parçalarını ve işlemlerini takip edebiliriz. Bu şekilde size daha iyi hizmet edebiliriz. Siz değerli müşterilerimiz tarafından satın aldığınız garanti ile bitmiş Vestel marka cihazlarınızda oluşabilecek tüm arızalar ve bakımlar için acil servis sağlıyoruz. 2010 yılında Endüstriyel Mutfak hizmeti vermeye başlayan Firmamız, İstanbul genelinde endüstriyel mutfak ekipmanları ile empero, ınocsan, Fagor, Winterhalter marka endüstriyel mutfak ekipmanları ile yeni uzman kadrosu ve endüstriyel servis ekipmanları ve endüstriyel mutfak ekipmanları ile endüstriyel mutfak ekipmanları sunmaktadır.
 
Telefon görüşmesi kadar yakın olduğumuzu bilmeni istiyoruz. Endüstriyel Mutfak hizmeti, popüler teknik, uzman kadrosu, deneyimli hizmet ve Endüstriyel Mutfak hizmeti teknolojik avantajlarıyla otel, restoran, hastane, catering firmaları, askeri tesislerde organizasyon yapısını kullanarak sektörde müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.
 
Endüstriyel Mutfak Hizmeti: 444 80 32
Endüstriyel Mutfak Hizmeti Mobil: 0532 691 56 40

HABERLER

image description

Ümraniye Arçelik Beyaz Eşya Servisi - 0216 386 47 39

. Ümraniye Arçelik Servisi Aynı gün içerisinde tüm

DEVAMI
image description

Kombi arıza kodları - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları Ariston Kombi 101 hata

DEVAMI
image description

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39 Kombi bakım,

DEVAMI
image description

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85 Kadıköy ve

DEVAMI
image description

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Evimiz aynı

DEVAMI
image description

Buderus Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Kombinizi Güvenli Ellerde Bırakın - 0216 386 47 39 Doğal

DEVAMI
image description

Baymak Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Profesyonel bakım ve onarım Kombi servisi - 0216 386 47

DEVAMI
image description

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Kombi kazan,

DEVAMI
icon

ÖNERİ VE ŞİKAYET

Sunduğumuz Hizmetlerle ilgili öneri veya şikayetlerinizi 0216 386 47 39 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya İletişim Formu'na yazarak  bize iletebilirsiniz.

icon

ADRES MERKEZ

Erenköy Mah. Telli Kavak Sok. Beyaz Saray Apt. No:10 Dükkan 5 Kadıköy / İSTANBUL

icon

EĞİTİMLİ TEKNİK KADRO

Servis ekibimizde bulunan tüm personelimiz, firmamız tarafından belirli dönemlerde eğitime tabi tutularak, güvenlik ve kalite standartlarını güncel bir şekilde takip eder.

icon

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Verdiğimiz hizmet kalitesinin en önemli ayağını müşteri memuniyeti oluşturmaktadır. Personelimiz bu bilinçle hizmet sunmaktadır.

 Beyaz eşya, Klima, Kombi tamir, bakım ve montaj servisi - 0216 386 47 39

WhatsApp Destek
Call Now Button Tıklayın Bizi Arayın