TÜM SERVİS İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Feyzullah caddesi Klima Servisi - 0216 305 07 03

                    

Feyzullah caddesi Klima Servisi siz değerli müşterilerimize vermiş olduğu hizmetlerinde Arçelik ,Lg, Vestel, beko, Baymak, Demirdöküm, Bosch, Mitsubishi, samsung, midea markalı klima cihazlarınızda oluşan arızalarda teknik servis hizmeti vermekteyiz..

0216 305 07 03 numaralı telefon numarasından Feyzullah caddesi Klima Servisine ulaşabilirsiniz. Arızalı klimalarınıza veya Bakım gerektiren Kllimalarınıza evlerinizde ve işyerlerinizde kullanmakta olduğunuz klima cihazlarınızda teknik destek hizmeti alabilirsiniz.

Klima sektöründe yapmış olduğumuz başarılı, kaliteli ve ekonomik Klima teknik servis hizmetlerimiz ile Feyzullah caddesi KlimaServisi olarak bizler, siz değerli müşterilerimize bakım, tamir, onarım ve montaj hizmetleri vermekteyiz.Cihazın daha fazla enerji kullanarak çalışmasına karşın bir türlü istenen konforu sağlayamaması aylar boyunca devam etmekte ve insanlar da bu şekilde çalışan klimaları kullanarak aslında zarar etmeyi sürdürmekte. Düzenli olarak periyodik bakım yapılması durumunda klimalar ilk günkü performansını seneler boyunca koruyabilir.

Zira nispeten basit bir sisteme sahip olan klimalar bakım görmesi durumunda uzun yıllar boyunca kararlı çalışabilecek cihazlardır. Zaten klimasının bakımı aksatmayanlar ilk günkü konfordan ekonomik bir şekilde faydalanmayı sürdürmektedir.Cihazlarınıza Düzenli bakımlarını yaptırırsanız cihazınızın performansını arttıracaktır bununiçin 0216 305 07 03  numarasından bize ulaşabilirsiniz. 

Feyzullah caddesi Klima Bakımı Montajı - 0216 305 07 03

İstanbul Feyzullah caddesi semtinde yaklaşık olarak 22 yıldır yapmış olduğumuz çalışmalarımıda Feyzullah caddesi Klima Servisi olarak müşterilerimize kullanmakta olduğunuz klima cihazlarınıza Klima Bakım hizmeti vermekteyiz.

Arçelik,beko, Vestel, Samsung, Baymak, Bosch, Lg, Demirdöküm, Eca, Alarko, Ferroli ve Siemens markalı klima ürünlerinizde oluşan arızalarda sizlere bakım, tamir, onarım ve montaj hizmetleri vermekteyiz..

 Feyzullah caddesi Samsung Klima Servisi - Feyzullah caddesi Bosch Klima Servisi - Feyzullah caddesi Daikın Klima Servisi - Feyzullah caddesi Arçelik Klima Servisi - Feyzullah caddesi Baymak Klima Servisi - Feyzullah caddesi  Demirdöküm Klima Servisi ,Feyzullah caddesi Mitşibişi Klima Servisi - Feyzullah caddesi Kombi Servisi - Feyzullah caddesi   klima tamir servisi, Feyzullah caddesi klima Bakım servisi, Klima Servisi - Feyzullah caddesi Klima ve Kombi Servis - Feyzullah caddesi Klima Montaj Servisi

Klima Alırken Dikkat Edilecek Hususlar  

Klima alırken klimanın ses düzeyine dikkat edilmeli düşük ses seviyesinde cihazlar seçilmelidir.

  • Klimanızın filtreleri düzenli temlizlik için kolay çıkarılır olmalıdır. Filtreler üretici tavsiyesine uygun aralıklarla temizlenmelidir.
  • Klimanın kumandası kolay kullanımlı, termostat ayarı kolay görülür olmalı ve zaman ayarlı açma kapama imkanı olmalıdır.
  • Klimanın üflediği serin hava yakın mesafeden bir insanın üzerine vurmamalıdır. Klima kullanımı vantilatör kullanımından farklıdır.
  • Montaj yapılırken, klimanın altında elektrikli bir cihaz bulunmamasına, klimanın ısı, su buharı veya yağ buharına maruz kalacak bir yere konmamasına, duvarın klimayı taşıyacak sağlamlıkta olmasına dikkat edilmelidir.
  • Klima alırken önce hangi tip klima alacağına uzman kişinin yardımı ile karar verilmelidir.
  • Uygun kapasite seçimi verimli klima kullanımı için çok önemlidir. Daha büyük Kapasiteli bir klima her zaman daha iyi perfosmans göstericek anlamına gelmez.
  • Klimanın verimliliği göz önünde bulundurulmalı, dur-kalk (on-off) çalışan klimalar yerine çok daha tasarruflu inverter tip klimalar tercih edilmelidir.
  • Benzer klimaları karşılaştırırken, verimi yüksek klimalar tercih edilmelidir. Verimin yüksekliği COP (Isıtmadaki verim), EER (Soğutmadaki verim) gibi kısaltmalarla gösterilen sayının yüksekliğinden veya A, B, C, D gibi harflerle belirtilen enerji verimliliği sınıfından anlaşılabilir.
  • Klima alırken, klima kapasitesinin ve kurulacağı yerin seçilmesinde muhakkak bir uzman yardımı alınmalıdır.
  • Çoğu klima firması bu hizmeti ücretsiz olarak sağlamaktadır.
  • Alacağınız klimanın montaj, bakım ve servis hizmetlerinin uzun bir süre sorunsuz olarak yapılabileceğinden emin olunuz.
  • Isıtma klima ile yapılacaksa istenen dış ortam şartlarında ısıtma yapabilen heat-pump modeller tercih edilmelidir.
  • Evinizin elektrik tesisatının klimanın elektrik ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğundan emin olunmalıdır.
  • Ev, küçük ofis, dükkan gibi yerlerde kullanılmak üzere tasarlanmış bireysel klimalar, hastanelerin ameliyathane, yoğun bakım ve benzeri ünitelerinde kullanılmamalıdır.
  • En önemlisi; Klimanızın yılda iki kere periyodik bakımı yapılmalıdır. 

 

HABERLER

image description

Ümraniye Arçelik Beyaz Eşya Servisi - 0216 386 47 39

. Ümraniye Arçelik Servisi Aynı gün içerisinde tüm

DEVAMI
image description

Kombi arıza kodları - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları Ariston Kombi 101 hata

DEVAMI
image description

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39 Kombi bakım,

DEVAMI
image description

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85 Kadıköy ve

DEVAMI
image description

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Evimiz aynı

DEVAMI
image description

Buderus Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Kombinizi Güvenli Ellerde Bırakın - 0216 386 47 39 Doğal

DEVAMI
image description

Baymak Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Profesyonel bakım ve onarım Kombi servisi - 0216 386 47

DEVAMI
image description

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Kombi kazan,

DEVAMI
icon

ÖNERİ VE ŞİKAYET

Sunduğumuz Hizmetlerle ilgili öneri veya şikayetlerinizi 0216 386 47 39 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya İletişim Formu'na yazarak  bize iletebilirsiniz.

icon

ADRES MERKEZ

Erenköy Mah. Telli Kavak Sok. Beyaz Saray Apt. No:10 Dükkan 5 Kadıköy / İSTANBUL

icon

EĞİTİMLİ TEKNİK KADRO

Servis ekibimizde bulunan tüm personelimiz, firmamız tarafından belirli dönemlerde eğitime tabi tutularak, güvenlik ve kalite standartlarını güncel bir şekilde takip eder.

icon

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Verdiğimiz hizmet kalitesinin en önemli ayağını müşteri memuniyeti oluşturmaktadır. Personelimiz bu bilinçle hizmet sunmaktadır.

 Beyaz eşya, Klima, Kombi tamir, bakım ve montaj servisi - 0216 386 47 39

WhatsApp Destek
Call Now Button Tıklayın Bizi Arayın