TÜM SERVİS İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Rahmanlar Kombi Servisi - 216 386 47 39

Rahmanlar Kombi tamir ve bakım Servisi - 444 80 32 - 216 386 47 39

 

Rahmanlar Kombi tamir ve bakım Servisi - 444 80 32 - 216 386 47 39

Müşterilerimizin memnuniyeti için gelişen teknoloji ile hergün yenilileniyoruz.Rahmanlar Kombi bakım, onarım ve tamir servisiyiz. Rahmanlar bölgesine 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz.Rahmanlar Kombi servisine ulaşan her türlü teknik arıza mümkün olan en kısa sürede çözümlenmektedir. Üst seviyede hizmet kalitesi ve güler yüz ile hizmet vermekte olan kombi servisi dalında profesyonel ve deneyimli insanlardan oluşan bir ekip ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verirken bu hizmeti piyasa içerisinde mümkün olan en ekonomik fiyatlar ile sunmaktadır.

Değiştirilen orjinal yedek parçalar şirketimiz tarafından 1 yıl garanti kapsamı altına alınır.

 Rahmanlar kıombi servisi müşterilerine en hızlı şekilde cevap verebilmek için kendin bünyesinde oluşturduğu mobil santral sistemi ile sorunlarınızı en kısa sürede çözmeyi hedeflemektedir.Cihazlarınızda karşılaştığınız her türlü probleminiz için çağrı merkezlerimize ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezi arkadaşlarımız size en yakın rahmanlar kombi servisi ekiplerini size yönlendirecekdir.Rahmanlar Kombi Teknik servisi departmanı ve  Kombi servislerinin müşteri memnuniyetini ön planda tutan eğitimli kadrosu ile siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve en hızlı servis hizmetini vermeyi amaçlamaktadır.

 İstanbul anadolu yakası tüm semtlere rahmanlar kombi servisi olarak hizmet veriyoruz

. Arızasız, enerji tasarruflu, çevre dostu ve güvenli bir ısıtma işletmesi için düzenli bir bakım şarttır. Isıtma sisteminizin bakımı yılda en az bir kere teknik servis firması tarafından yapılmalıdır. Bunun için en uygun Rahmanlar Kombi Servisi firmamızla bir yıllık bakım sözleşmesi  yapmanız olacaktır.En Sıcak Hizmet Okul, hastane, iş yeri, ev gibi neredeyse tüm yaşam alanlarımızda çok büyük kolaylık sağlayan, sıcak su ve ısınma anlamında yaşam kalitemizi arttıran kombiler Türkiye genelinde kullanılmaktadır. Kombi tercihlerini yapmak isteyen insanların bakmış oldukları teknik donanım, yenilik ve teknolojik gelişmelerin yanı sıra bir de Rahmanlar kombi servis ağları ile kombi servis hizmet kaliteleri, kombi tercihlerini yapabilme açısından belirlenen ölçüler arasındadır.

Rahmanlar Kombi servisi 7/24 ulaşılabilir bir nitelikte olmalıdır.

İnsan sağlığı ve yaşamı açısından oldukça büyük önem arz eden Rahmanlar kombi servisi yaptığı bakımla ileride yaşanabilecek olan büyük felaketleri küçük bakımlarla engelleyebilmektedir. Ayrıca teknik anlamda kombinin kullanım süresini uzatan, ileride büyük maddi problemlere yol açabilecek arızalar çıkarması muhtemel problemleri küçük bir bakım ile önlemek mümkündür. Bu anlamda kombi servisleri büyük önem taşımaktadır. Kombi markası farklı teknik donanım, teknolojik özellik ve aksama sahiptir. Bu özelliklerin tamamına sahip olan dalında profesyonel ve deneyimli insanlardan oluşan bir kombi servisi ait olduğu kombi satışı üzerinde de büyük etki sağlamaktadır. Kombilerin yetkili servisleri tarafından yapılmakta olan bakımlar kombi firmalarının belirlediği zaman periyotları içerisinde garanti kapsamına alınmaktadır.

Rahmanlar Kombi Servisinde Tamiri veya değişimi yapılan yedek parça belirlenen süre içerisinde yeniden arıza oluşturması halinde ücretsiz değişim sağlanmaktadır.

Düzenli olarak Rahmanlar kombi servisleri aracılığı ile yapılacak olan bakımlar kombinin ekonomik ömrünü uzatmaktadır. Periyodik bakımları yapılmakta olan bir kombi daha az enerji ile daha fazla ısınma sağlayacağından müşterinin ödemesi gereken fatura miktarları ve bir düşüşe sebep olmaktadır. Müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak hizmet vermekte olan kombi servisleri, almış olduğu arıza çağrısına derhal cevap vermekte, müşteri mağduriyetinin önlenmesi açısından kombinin bulunduğu alanda tamir edilmesinin mümkün olmaması durumunda kombiyi tamir yapılacak olan alana götürürken onun yerine müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak yedek bir kombi montajı yapmaktadır.

Rahmanlar Kombi servisine ulaşan her türlü teknik arıza mümkün olan en kısa sürede çözümlenmektedir. Üst seviyede hizmet kalitesi ve güler yüz ile hizmet vermekte olan kombi servisi dalında profesyonel ve deneyimli insanlardan oluşan bir ekip ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verirken bu hizmeti piyasa içerisinde mümkün olan en ekonomik fiyatlar ile sunmaktadır.

 Rahmanlar Kombi Servisi İle İlgili Aramalar

Rahmanlar kombi bakım,kombi tamir servisi,Rahmanlar viessman kombi servisi,rahmanlar eca kombi servisi, rahmanlar bosch kombi servisi, rahmanlar arçelik kombi servisi, rahmanlar buderus kombi servisi, rahmanlar vaillant kombi servisi, rahmanlar kombi servisi,rahmanlar baymak kombi servisi, rahmanlar protherm kombi servisi.Rahmanlar Kombi Teknik Servisi ,Rahmanlar Kombi Tamir Servisi ,Rahmanlar Petek Temizleme Servisi, Rahmanlar Kombi Tamircisi Rahmanlar kombi bakım,kombi tamir servisi,Rahmanlar viessman kombi servisi,rahmanlar eca kombi servisi, rahmanlar bosch kombi servisi, rahmanlar arçelik kombi servisi, rahmanlar buderus kombi servisi, rahmanlar vaillant kombi servisi, rahmanlar kombi servisi,rahmanlar baymak kombi servisi, rahmanlar protherm kombi servisi.Rahmanlar Kombi Teknik Servisi ,Rahmanlar Kombi Tamir Servisi ,Rahmanlar Petek Temizleme Servisi, Rahmanlar Kombi Tamircisi Rahmanlar kombi bakım,kombi tamir servisi,Rahmanlar viessman kombi servisi,rahmanlar eca kombi servisi, rahmanlar bosch kombi servisi, rahmanlar arçelik kombi servisi, rahmanlar buderus kombi servisi, rahmanlar vaillant kombi servisi, rahmanlar kombi servisi,rahmanlar baymak kombi servisi, rahmanlar protherm kombi servisi.Rahmanlar Kombi Teknik Servisi ,Rahmanlar Kombi Tamir Servisi ,Rahmanlar Petek Temizleme Servisi, Rahmanlar Kombi Tamircisi Rahmanlar kombi bakım,kombi tamir servisi,Rahmanlar viessman kombi servisi,rahmanlar eca kombi servisi, rahmanlar bosch kombi servisi, rahmanlar arçelik kombi servisi, rahmanlar buderus kombi servisi, rahmanlar vaillant kombi servisi, rahmanlar kombi servisi,rahmanlar baymak kombi servisi, rahmanlar protherm kombi servisi.Rahmanlar Kombi Teknik Servisi ,Rahmanlar Kombi Tamir Servisi ,Rahmanlar Petek Temizleme Servisi, Rahmanlar Kombi Tamircisi 

  

Rahmanlar Kombi tamir ve bakım Servisi - 444 80 32 - 216 386 47 39

Rahmanlar Kombi Çağrı Merkezi - 444 80 32 

 Rahmanlar  Kombi Mobil Ekip - 0532 691 56 40

 Yapılması gereken bakım işlemleri:

Kazan; Artan kazan kirliliği ile beraber baca gazı sıcaklığı da yükselir ve bu da enerji kaybına neden olur. Bu nedenden kazan her yıl düzenli olarak temizlenmelidir.

Kullanma suyu filtresi; Hijyenik sebeplerden dolayı yapılması gereken işlemler:

  •  Ters yıkamalı olmayan filtrelerde her altı ayda bir filtre elemanı yenilenmelidir (iki ayda bir görsel kontrol),
  • Ters yıkanabilir filtreler ise her iki ayda bir ters yıkanmalıdır.

 Aşağıdaki önlemlerle enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz:

  Odaları doğru havalandırın. Pencereler çok kısa bir süre için tamamen açılmalı ve bu sırada termostatik vanalar kapatılmalıdır.

  •  Aşırı ısıtmama, Oda sıcaklığı 20 °C’de tutulmalıdır, oda sıcaklığının bir derece düşük tutulması ısıtma masraflarında %6′ya varan tasarruf sağlamaktadır
  •  Hava karardığında pencerelerdeki panjurları (mevcut ise) kapatın.
  •  Termostatik vanaları B doğru ayarlayın.
  •  Radyatörlerin C ve termostatik vanaların B önlerini kapatmayın.
  •  Kontrol panelinin D özel ayar olanaklarından faydalanın.
  •  Kullanma suyu sirkülasyon pompasını sadece sıcak su alınırken çalıştırın.
  •  Sıcak suyu kontrollü olarak tüketin: Sadece duş alındığında genellikle tam banyo alınmasına göre daha az enerji harcanır.

Kombinizi uzun bir süre devre dışı bırakmadan önce veya sonra Rahmanlar Kombi Servisi firmanız ile bağlantı kurmanızı öneririz. Teknik servis firması gerekli durumlarda, donma koruması veya ısıtma yüzeylerinin muhafazası gibi uygun tedbirleri alabilir.

 

HABERLER

image description

Ümraniye Arçelik Beyaz Eşya Servisi - 0216 386 47 39

. Ümraniye Arçelik Servisi Aynı gün içerisinde tüm

DEVAMI
image description

Kombi arıza kodları - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları Ariston Kombi 101 hata

DEVAMI
image description

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39 Kombi bakım,

DEVAMI
image description

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85 Kadıköy ve

DEVAMI
image description

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Evimiz aynı

DEVAMI
image description

Buderus Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Kombinizi Güvenli Ellerde Bırakın - 0216 386 47 39 Doğal

DEVAMI
image description

Baymak Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Profesyonel bakım ve onarım Kombi servisi - 0216 386 47

DEVAMI
image description

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Kombi kazan,

DEVAMI
icon

ÖNERİ VE ŞİKAYET

Sunduğumuz Hizmetlerle ilgili öneri veya şikayetlerinizi 0216 386 47 39 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya İletişim Formu'na yazarak  bize iletebilirsiniz.

icon

ADRES MERKEZ

Erenköy Mah. Telli Kavak Sok. Beyaz Saray Apt. No:10 Dükkan 5 Kadıköy / İSTANBUL

icon

EĞİTİMLİ TEKNİK KADRO

Servis ekibimizde bulunan tüm personelimiz, firmamız tarafından belirli dönemlerde eğitime tabi tutularak, güvenlik ve kalite standartlarını güncel bir şekilde takip eder.

icon

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Verdiğimiz hizmet kalitesinin en önemli ayağını müşteri memuniyeti oluşturmaktadır. Personelimiz bu bilinçle hizmet sunmaktadır.

 Beyaz eşya, Klima, Kombi tamir, bakım ve montaj servisi - 0216 386 47 39

WhatsApp Destek
Call Now Button Tıklayın Bizi Arayın